Re: Děkuji
Dobrý den Marcelko 8))
To jsem moc ráde,že jste spokojená .
Také se na Vás těším.
Přeji hezký víkend .
Zuzana
Dobrý den Marcelko 8))
To jsem moc ráde,že jste spokojená .
Také se na Vás těším.
Přeji hezký víkend .
Zuzana
ahoj
prodám střapce velmi husté a kvalitní 5ks 3 tmavá hnědá a 2 promelírované.10cm široké a 40-50 cm dlouhé.cena prodám je za 4000 jsou moc krásné. dohoda přidělávají se keratinem.a nebo skřipcem
inovacepeta@seznam.cz
Dobrý den
vlásky nakupuji pouze přes velkoobchod kde mi prokážou původ vlasů a zaručí se kvalitou.
Hezký den Vám přeji
Dobrý den, mám problém s jemnými vlasy, je mi 36 let a dosud se mi nepovedlo najít střih nebo kosmetiku, po které by moje vlasy nebyly zplihlé. Po umytí mi vlasy splihnou a do dopolene se začnou i mastit. Jsem z toho nešťastná, protože si připadám pořád neupravená. Kadeřnice, ke které chodím mi tvrdí, že vlasů mám dost. Jakým způsobem tento problém vyřešit? Děkuji za odpověď.
Dobrý den nevím jakou vlasovou kosmetiku používate,barvu vlasů ani to čím Vás barví kadeřnice ,podle popisu nelze odhadnou vaší strukturu vlasů,ale zcela jistě by jste měla vynechat šampony 2v1,kondicionéry,lesky,oleje....atd
Dobrý den, na mytí používám šampony elseve na mastné vlasy nebo jemné. Kondicionéry moc nepoužívám, jen krém na vlasy od loreal a vtírám si jej do konečků vlasů. Na zpevnění nejčastěji loreal pro žehlení a foukání vlasů. Lak na vlasy také loreal. Děkuji
Dobrý den Zuzano prosím chci se zeptat kolik asi přibližně je potřeba pramenů na prodloužení vlasů po celé hlavě? Vím, že je to růuné, ale aspoň přibližně. Děkuji moc.
Dobrý den omlouvám se za pozdní odpověď .
Počitejte s 80-150 prameny
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat kolik stojí sundání prodloužených vlasů?
Děkuji Lucie
Dobrý den
sundání pramene stojí 15kč u keratinvé techniky ,10kč u micro ring techniky,v připadě zacuchaných vlasů příplatek 200kč.
Hezký den Zuzana Dubová
PROSIM CHTELA BYCH SI NECHAT ZAHUSTIT 35PRAMINKU VLASY PROSIM BYLO BY TO MOZNE DEKUJI 22.10 2009
JESTE JEDEN MALY DOTAZ DELATE I ZAHUSTOVANI VLASU VLASY UZ JSEM JEDNOM NELA PRIDELANE A NEBYLA JSEM S TIM SPOKOJENA SND BYCH MELA PRIJIT NA KONSULTACI NEVIM JSEM Z TOHO NESTASTNA A PARUKU NECHCI NOSIT PROSIM PORADTE MI DEKUJI MOC
Dobrý den ,
potřebovala bych Vás domluvit na konzultaci ať vím zdali Vaše vlásky jdou zahustit.
Pokud potřebujete až tak narychlo zavolejte mi ještě dnes na tel. 775 660 055 a domluvíme se .
Hezký den
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se mohou prodloužené vlásky barvit barvou Palette Deluxe
Dobrý den Nelo
zkušenosti s touto barvou nemám a nevím jak budou Vaše spoje reagovat.
Doporučuji zákaznicím s prodlouženými vlasy zajít na barvení ke kadeřnice ,která Vám vlásky prodlužovala.
Hezký den
Zuzana Dubová
Vyplňte prosím níže uvedené údaje: